"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Alessandra Ambrosio rozžhavila diváky na přehlídce Victoria´s Secret

12.02.2009 15:00

Nejkrásnější ženy světa se o víkendu promenádovaly po mole v americkém letovisku Miami Beach. Na přehlídce luxusního prádla Victoria´s Secret zazářily hlavně dvě maminky - Brazilka Alessandra Ambrosio a Němka Heidi Klumová.

Prádélko v mnohamilionové hodnotě předvedlo na pětatřicet modelek. Dohromady se na mole představilo osmašedesát souprav. Návrhář Martin Izquierdo pro přehlídku připravil sedm párů křídel. Inspiroval se prý v řecké mytologii a v říši motýlů.
Jedním z vrcholů show byla podprsenka s názvem Black Diamond Fantasy Miracle Bra z dílny klenotnictví Martin Katz. Byla ozdobena bílými a černými diamanty a rubíny v hodnotě pět milionů dolarů a předvedla ji Adriana Lima.
Na přehlídce zazářila Brazilka Alessandra Ambrosio. I když měla malé bříško, vypadala pořádně sexy. V srpnu totiž přivedla na svět první dcerku, přesto však již v listopadu vystoupila na molo ve spodním prádle. A sklidila mimořádný úspěch.
Další supermodelka a máma předvedla rovněž dokonalé křivky. Čtyřiatřicetiletá Němka Heidi Klumová, která se stará o tři děti, vystoupila jako poslední. I když patří k nejstarším modelkám firmy, svým sexapelem často trumfne i mladší kolegyně. Společnost s ní proto prodloužila smlouvu a počítá s ní i do budoucna.
Na přehlídce nechyběla ani česká rodačka Karolína Kurková. Ta při jedné z otoček ukázala přítomným divákům i svůj sexy zadeček. A hned bylo jasné, proč si kráska vydělává sto milionů korun ročně.

Alessandra AmbrosioAlessandra AmbrosioAlessandra AmbrosioAlessandra Ambrosio

—————

Zpět