"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


České topmodelky zastínily Kate Moss!

09.05.2009 11:31

Tolik koncentrace české krásy snad New York ještě nezažil. Na představení Metropolitního muzea uměleckých kostýmů dorazila celá řada hollywoodských hvězd. Vedle herce Bruce Willise nebo modelky Kate Moss nechyběly ani půvabné Češky, které patří mezi světovou společenskou smetánku.

Jejich krásu a talent obdivují po celém světe. Modelky Eva Herzigová, Karolina Kurková, Hana Svobodová nebo Paulina Porizkova jsou mnohem více hvězdami než modelkami.

 

Karolina Kurková (25)

Kurková

Vysoká blondýnka s tváří zlobivého anděla pochází z Děčína. Kariéru si začala budovat už od 15 let. Průlomový okamžik se stal, když v 17 letech nafotila titulní stránku prestižního magazínu Vogue.
Od té chvíle přicházela jedna nabídka za druhou. Karolina je nyní žádanou na každé přehlídce, o její tvář se přetahují návrháři světových jmen.


Hana Soukupová (23)

Soukupová

Pochází z Karlových Varů a v současnosti je jednou z nejžádanějších českých topmodelek. Ve světovém modelingu se pohybuje sedm let, poslední dva roky si může zakázky sama vybírat. V jednadvaceti letech se vdala za Drew Aarona (31), majitele firmy vyrábějící papír.


Eva Herzigová (36)

Herzigová

V šestnácti letech Eva odešla z Litvínova do Paříže, kde se snažila uskutečnit svůj sen být slavnou modelkou. Podařilo se. Na vrchol se ale dostala díky firmě Triumph, výrobci spodního prádla. Pro ně nafotila reklamu na podprsenku Wondebra. Tato reklama vzbudila celosvětový ohlas.


Paulina Porizkova (44)

Porizková

Svou hvězdnou kariéru topmodelky začala v patnácti letech v Paříži. Jako první manekýnka českého původu se výrazně prosadila na mezinárodní módní scéně a prorazila tak cestu dalším českým dívkám do světa. Díky modelingu se dostala k herectví, o kterém vždy snila.


Kate Moss

Kate Moss

Na otevření muzea historických kostýmů se nechala zlákat řada hvězd. Modelka Kate Moss dorazila v doprovodu s designerem Marcem Jacobsem. Její půvab však nijak nepřevyšoval krásu českých modelek.

Fotogalerie

—————

Zpět


Máme jedny z nejkrásnějších žen na světě?

Datum: 09.05.2009

Vložil: Lilly

Titulek: Určitě!

Né "jedny z nejkrásnějších",ale NEJKRÁSNĚJŠÍ na světě... Češky jsou opravdu výjimečně krásné. Důkazem jsou např. Karolína Kurková nebo Hana Soukupová... :)

—————