"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Gisele Bündchenová pózovala nahá a vzpomínala na DiCapria!

31.03.2009 16:24

Gisele Bündchenová pózovala nahá a vzpomínala na DiCapria!

Časopis Vanity Fair se již po několikáté rozhodl potěšit své čtenáře a na titulní stranu nafotil Gisele Bündchenovou. Krásná topmodelka se na obálce magazínu objevila téměř nahá a prozradila několik tajemství ze svého života.

Osmadvacetiletá Bündchenová ukázala v časopise nejen své dokonalé tělo, ale odhalila i svoji duši. Mimo jiné se čtenářům svěřila s nepříjemným zážitkem z dětství, kdy ve škole prožívala šikanu. Vzpomínala také na jednoho ze spolužáků, který ji posměšně nazýval Olive Oylová, podle postavičky z animovaného seriálu Pepek námořník.

Modelka navíc odhalila, jak se jí daří v manželství, zavzpomínala na bývalého přítele herce Leonarda DiCapria a prozradila,  že do budoucna plánuje adopci.

Bündchenová právě prožívá své nejšťastnější období, neboť se na začátku měsíce tajně provdala za svého přítele, amerického fotbalistu Toma Bradyho. Protože zamilovaný pár nestál o žádnou publicitu, obřad byl malý a naprosto utajený. Zúčastnila se ho jen hrstka svatebčanů včetně Bradyho rok a půl starého syna. Modelka prozradila, že se těší na to, až z ní bude nevlastní matka. "Pokud někoho miluješ, miluješ i všechno, co s ním přichází. Je to úplně jednoduché," uvedla modelka.

Bündchenová v minulosti prožila vážný vztah s Leonardem DiCapriem. Po několika rozchodech a usmířeních se spekulovalo i o svatbě slavného páru, nakonec však došlo k definitivnímu rozchodu.

Bündchenová poté vzala zavděk profesionálním surfařem Kellym Slaterem a DiCaprio si našel novou krásku z řad modelek, Izraelku Bar Rafaeli. Se svobodou se Bündchenová definitivně rozloučila právě po boku svého novomanžela Toma Bradyho.

—————

Zpět


Anketa

Líbí se vám Gisele?

ano
(25)
40%

moc ne
(18)
29%

ne, vůbec
(19)
31%

Celkový počet hlasů: 62