"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Líbánky v Kostarice - Gisele a Tom!

23.04.2009 10:51

 

Líbánky v Kostarice strávili novomanželé poněkud netypicky – ve třech. Měli totiž na starosti Tomova synka Johna.

Na konci února se v katolickém kostele v Santa Monice provdala za hráče amerického fotbalu Toma Bradyho a před několika dny si svatební ceremoniál zopakovali v Kostarice.

Přestože se pár snažil i druhý obřad udržet v na­prosté tajnosti, zvědavým paparazzi se podařilo nevěstu vyfotografovat ve svatebních šatech na terase jejího domu. Róba z pařížského salonu modelčina přítele návrháře Johna Galliana (48) byla důkazem jejího vytříbeného vkusu. Tom měl  podle očitých svědků na sobě hnědé sako s vestou a bílé kalhoty.

Během pozdního odpoledne se Gisele odjela převléknout do hotelu Flor Blanca. Kolem půl páté se vrátila do svého domu na pláži a těsně před západem slunce si s Bradym řekli podruhé ano. Ještě předtím se sportovec v hotelu Milarepa zúčastnil „rozlučky se svobodou“. Podle všeho nešlo o typický divoký mejdan, ale spíše o posezení s přáteli. Gisele a Tom uspořádali druhý obřad zejména pro své blízké, jelikož jim bylo líto, že jejich kamarádi a rodina nebyli na jejich první svatbě. Manželé si v Kostarice zároveň užili líbánky. Během nich jim ovšem dělal společnost Tomův synek John (1,5), kterého má sportovec z předchozího vztahu s herečkou Bridget Moynahan (38).

Gisele dlouho chodila s hercem Leonardem DiCapriem, za muže si však nakonec vzala sportovce Toma Bradyho. A hned dvakrát!
 

—————

Zpět


Myslíte si, že je pro Gisele těžké vychovávat a starat se o nevlastní dítě?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.