"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Miranda Kerr: Dokonalý anděl s ďáblem v těle!

12.04.2009 12:45

Při pohledu na australskou modelku Mirandu Kerr (25) se mužům tají dech a divoce rozbuší srdce. A co teprve, když se objeví pouze ve spodním prádle!

Kerr patří mezi nejvýznamnější tváře světoznámé značky spodního prádla Victoria’s Secret. Když tedy na trh americká firma uvedla novou podprsenku s názvem Dream Angels, nikoho nepřekvapilo, že se právě ona stala tváří tohoto výrobku. Australská modelka Miranda Kerr vypadá nejvíc sexy ve spodním prádélku a bikinách.

Krásná modelka to dokázala na titulních stránkách mnoha prestižních magazínů.

Půvabná Miranda pak svými křivkami okouzlila značku Victoria´s Secret, která si ji vybrala do nové kolekce plavek.

Sexy modelka se tak zařadila po bok neméně slavné kolegyně Alessandry Ambrosio.

Kromě toho, že se tato kočička ráda předvádí v rajcovním spodním prádélku a bikinách, cizí jí nejsou ani odhalené erotické fotografie.

Nahota totiž není u Mirandy rozhodně něčím, čemu se vyhýbá. V lednu ukázala sexy poprsí pro francouzský módní magazín Jalouse.

Loni v dubnu se zase nechala nafotit úplně nahá na umělecké fotografie, které svým stylem připomínaly akty slavného kalendáře Pirelli.

Herec Orlando Bloom (31, Piráti z Karibiku) má vytříbený vkus, s touto modelkou totiž už nějaký pátek žije, jsou zasnoubeni a chtějí se vzít. Kerr se svěřila, že by si přála mít co nejdříve dítě.

Miranda KerrMiranda KerrMiranda Kerr

Pohled na svůdnou postavu Mirandy Kerr je pastvou pro oči každého muže.

—————

Zpět


Anketa

Líbí se Vám Miranda Kerr?

ano
(33)
59%

ne
(23)
41%

Celkový počet hlasů: 56