"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Na oslavě svatby modelky Bündchen se střílelo!

05.04.2009 22:18

Na sobotní kostarické oslavě nedávné svatby brazilské modelky Gisele Bündchen a hráče amerického fotbalu Toma Bradyho šlo doslova o život. Jeden z členů ochranky totiž střílel na fotografa agentury AFP, který se pokoušel novomanžele vyfotit.

Fotografům byl vstup zakázán.

Výstřel rozbil skla vozu, ve kterém fotograf po potyčce s tělesnými strážci z místa ujížděl. Fotograf i kolega, který byl ve vozu s ním, vyvázli bez úhony, oznámila AFP.

Oslava proběhla v usedlosti, kterou má Bündchen v letovisku Santa Teresa na kostarickém tichomořském pobřeží. Na místě hlídkovaly desítky fotografů.

Yuri Cortez z AFP se dostal do sporu s ochrankou, která ho prý napadla a chtěla mu sebrat fotoaparát. On ho odmítl vydat, a když s kolegou odjížděl, uviděl ve zpětném zrcátku, jak na něho jeden tělesný strážce míří.

"Šlápl jsem na plyn a uslyšel jsem výstřel, který rozbil zadní i přední sklo. Chybělo málo, a dostal jsem to. Znovu jsem se narodil," uvedl Cortez. Hranice pozemku prý nepřekročil. AFP dodala, že podala žaloba.

Bündchen a Brady se vzali 26. února v Santa Monice v USA. Svatba byla údajně velmi diskrétní, velké oslavy se mají konat právě v Kostarice. Tamní tisk píše dokonce o "druhé svatbě". Na místě jsou už údajně příbuzní a přátelé novomanželů.

Bündchen se oblékla do těsných dlouhých šatů ze saténu s vlečkou a nechala si uvázat kulovitou kytici z bílých orchidejí. „Vypadala nádherně,“ přiznali později svatebčané magazínu People, jemuž se také podařilo zachytit snímek modelky přicházející na obřad.

Ženich Brady měl šedý oblek s vestičkou a bílými kalhotami. Po obřadu se všichni příbuzní a přátelé objímali a fotili. Několik hodin před ním uspořádal Tom pro své kamarády loučení se svobodou v luxusním hotelu Milarepa, zatímco Gisele s kamarádkami dokončovala přípravy.

Bündchen je 28 let, Bradymu 31. Pro oba je to první manželství. Brady má 1 dítě.

Gisele je nejlépe placená modelka světa. Časopis Forbes loni odhadl její roční příjem na nejméně 35 milionů dolarů, tedy asi 700 milionů korun. Brady si podle Forbesu od června 2005 do června 2006 přišel na 29 milionů dolarů.

Vůz reportéra agentury AFP, na který střílela ochranka modelky Bündchenové

Vůz reportéra agentury AFP, na který střílela ochranka modelky Bündchenové.

—————

Zpět


Zdá se vám přiměřené toto jednání? Střílet kvůli fotce....

Datum: 18.04.2009

Vložil: Lilly

Titulek: ________

Rozhodně ne...!

—————