"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Cindy Crawford je jednou z prvních z módní branže, které pózovaly pro Playboy!

22.03.2009 10:55

Když se na stránkách módních časopisů poprvé objevila Cindy Crawford, všichni byli nadšeni a okouzleni. Tehdy mladičká dívka, která ještě netušila, jak důležitá a úspěšná kariéra ji v životě čeká, se spoléhala nejen na svou tvář a tělo, ale také líbivý charakter a inteligenci.

Kariéra Cindy Crawford se začala rýsovat v jejích sedmánci letech, v době, kdy byla ještě studentkou. Výhra v soutěži Elite Model Management´s Look nastartovala první příležitosti prorazit v oblasti modelingu.
 

V době, kdy Cindy studovala chemické inženýrství na univerzitě, se současně věnovala modelingu a její tvář se objevila na více než tisícovce prestižních módních časopisů zahrnujících například Vogue, W, Bazaar, Cosmopolitan nebo Allure.

Po roce 1990, který byl pro Cindy stěžejní, byla prohlášena za ideál ženské americké krásy. Na přehlídkových molech, kde předváděla kolekce těch nejprestižnějších značek a módních návrhářů, byla doslova jako doma. Stala se oblíbenkyní módních návrhářů, jako jsou Karl Lagerfeld, Michael Kors a mnoho dalších. Současně se stala jednou z prvních modelek z oblasti módy, které pózovaly pro časopis Playboy.
 

Cindy Crawford se angažovala nejen v oblasti módy nebo fotografování, zároveň se stala tváří mnoha nejrůznějších kosmetických řad nebo spolupracovala na vydání knihy rad o make-upu. Rovněž prorazila se svou Home Collection, zahrnující módní bytový nábytek a doplňky, které stále přinášejí obrovské zisky. 


„Když jsem byla malá holka, nikdy by mě nenapadlo snít o tak slavné kariéře modelky. Chtěla jsem být nejdříve učitelkou, poté první americkou prezidentkou. Jindy zase odbornicí na nukleární fyziku. Vždycky jsem chtěla být odlišná a mít odlišné zaměstnání.” Cindy se nakonec nepodařilo uskutečnit ani jeden ze svých dětských snů, ale splnila si sen mnohem větší: úspěšnou, více než dvacetiletou kariéru modelky a roli matky dvou dětí, které jsou pro ni ze všeho nejdůležitější.
 

Znáte první zaměstnání Cindy Crawford?
Au-pair a prodavačka značkové módy

Víte, co Cindy Crawford považuje za klíčový okamžik života?
Narození dětí a možnost dát jim vše, co potřebují

A uhádnete, které místo na světě považuje Cindy Crawford, která procestovala celý svět, za nejkrásnější?

Malibu, protože Cindy miluje místní atmosféru a šumění moře.
 

—————

Zpět