"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Claudia Schiffer - provokativně sexy jako za mlada

11.03.2009 15:27

Kočka se super postavou. Tak vypadá bývalá supermodelka Claudia Schiffer (38) na stránkách britského vydání časopisu Vogue.

Kráska je už několik let jako modelka "v důchodu" a navíc je maminkou dvou dětí: syna Caspara (6) a dcerky Clementine (4). Jenže na fotografiích jako by se v jejím případě zastavil čas a Claudia se vrátila o několik let zpět do dob své největší slávy.

"Nedělám nic, co bych asi jako modelka měla dělat. Hladovky a diety? Nic pro mě. Není jídlo, abych si po něm nedala dezert nebo zmrzlinu," tvrdí Claudie. Jak se tedy udržuje v takové kondici? "Třikrát týdne cvičím jógu a pilates. Opravdu jen třikrát týdně a tohle je výsledek. V jídle se nijak neomezuji," popisuje Claudia.

Podobně nesmlouvavá jako k dietám je i k vylepšením vzhledu pomocí botoxových injekcí a plastik. "Pár vrásek, to je přece normální a k životu člověka to patří. Myslím, že je to pro ženu spíše plus, protože je vidět, že není nezralé jehně. Rozhodně z nich nešílím. Pro mě je důležitá spokojená rodina," uzavírá Claudia.

Post Fotka pro dubnové vydání magazínu Vogue

—————

Zpět


Anketa

Myslíte si, že je i ve svém věku a po 2 dětech Claudia stále sexy?

ano, vypadá úžasně
(29)
43%

docela to jde
(20)
30%

ne
(18)
27%

Celkový počet hlasů: 67