"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Gisele Bundchen provokuje na sexy fotkách!

07.05.2009 13:45

Brazilská supermodelka Gisele Bundchen nafotila sérii sexy snímku pro japonský Numero magazín. 

Osmadvacetiletá hvězda módních přehlídek ukázala na několika stránkách časopisu svou krásnou postavu, kterou neustále ohromuje tisíce fanoušků po celém světě.

Latinskoamerická diva se nedávno odhalila i pro americký magazín Arena. Brazilská sexbomba se na obálce magazínu ukázala téměř nahá a dokázala tak, že její křivky jsou stále neuvěřitelně sexy.

Půvabná Gisele se jako jedna z mála topmodelek může pochlubit exkluzivním fotosetem prestižní značky spodního prádla Victoria´s Secret.

Pózovala však také pro značky Versace, Christian Dior, Louis Vuitton či Givenchy.

Podle žebříčku časopisu Forbes je krásná Gisele Bundchen nejlépe vydělávající modelkou. V roce 2007 si vydělala 33 milionů dolarů.

Půvabná modelka si prožila pětiletý bouřlivý vztah s hercem Leonardem Di Capriem. Sama se také herectví příležitostně věnuje. Menší roli si střihla v komedii ze světa modelingu Ďábel nosí Pradu.

Nyní je Gisele Bundchen konečně šťastná. Začátkem března se totiž tajně provdala za amerického fotbalistu Toma Bradyho, se kterým bude půvabná Gisele vychovávat jeho syna. A role nevlastní matky jí rozhodně nevadí.

Gisele BundchenGisele BundchenGisele BundchenGisele BundchenGisele BundchenGisele BundchenGisele Bundchen

—————

Zpět


Co říkáte na šik botky, které má Gisele při focení?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.