"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Heidi Klum: Čeká čtvrté dítě!

16.04.2009 15:23

Heidi Klum je prý počtvrté těhotná. Otcem dítěte se stane její manžel Seal. První dceru Leni má krásná topmodelka s bývalým přítelem Flaviem Briatorem.

Informaci prozradila modelčina kamarádka, přičemž na 100% potvrzení se zatím čeká. Manželé zatím zprávu nepotvrdili s tím, že je těhotenství teprve v rané fázi. 

Heidi je těhotná již počtvrté. První dceru Leni má s bývalým přítelem Flaviem Briatorem. Syny Henryho a Johana pak se současným chotěm Sealem. Šťastný pár očekává narození čtvrtého potomka letos na podzim. Krásná topmodelka ani charizmatický zpěvák se nikdy netajili tím, že by chtěli mít velkou rodinu.

Heidin dvorní návrhář ale na internetu prozradil, že musel kvůli rostoucímu bříšku modelce zvětšit šaty ze své kolekce haute couture.

Magazín In Touch Weekly cituje zdroj: „Vypadá to, že je Heidi tak ve čtvrtém měsíci těhotenství. Na internetu se objevily náčrty překreslené couture róby, z nichž bylo jasné, že potřebuje víc místa na bříško, ale obrázky byly po chvíli rychle staženy!“

"Spousta lidí říká, že jsem připravená na další. A nevyšlo to ani z mé, ani ze Sealovy pusy. Jen prostě cítím, že ještě jedno dítě přijde," uvedla modelka loni v létě pro magazín Redbook. "Není to tak, že jsem topmodelka, všechnu práci přehazuju na ostatní a sedím doma na svém trůnu. Když jsme doma, tak vaříme, hrajeme si s dětmi, vozíme je do školy. Prostě děláme ty věci, co dělá každý," tvrdí krásná blondýnka, kterou minulý týden podle magazínu People svědci přistihli při nákupu dětských hraček. 


Jiný zdroj pak tvrdí, že modelka oznámí graviditu velmi brzy: „Plánuje to, až si oblékne zmíněné šaty.“

Nedávno Heidi prohlásila, že svá ňadra pojmenovala Hanz a Franz, a následně to roztočila v reklamě na turné Guitar Hero, kde jen ve spodním prádle předvádí hru na kytaru a paroduje Toma Cruise ve filmu z 80. let Risky Business. Klumová jde ale i příkladem - propaguje také zdravé věci, jako je pití mléka. Nechala se proto nafotit do série snímků s podtitulem Got milk? se sexy bílým knírkem od mléka na horním rtu.

Seal líbá manželku Heidi Klumová poté, co si spolu zazpívali duet Wedding DayHeidi Klumová s manželem Sealem na předávání filmových cen Oscar

—————

Zpět


Anketa

Myslíte si, že to bude kluk, nebo holka?

chlapeček
(24)
47%

holčička
(27)
53%

Celkový počet hlasů: 51