"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


MÓDNÍ POLICIE: Heidi na předávání cen Academy Award!

13.03.2009 19:24

Na letošním předávání cen Academy Award byla, kromě krásných večerních rób, k vidění i celá řada doplňků a šperků. Na první pohled je jasné, že hvězdy nešetřily. V některých případech ale peníze nejsou všechno.

"Komu není shůry dáno,“ měl by si nechat poradit.

Heidi Klum se sice během své kariéry topmodelky dostala na obálku všech předních módních časopisů, s arzenálem šperků to ale na slavnostním večeru docela přehnala. Možná to byl záměr, možná jí jen bylo líto nechat něco doma.

Růžové kameny na obřích náušnicích jí sice ladí s růžovými (a opravdu zajímavými) šaty, na druhou stranu zanikají v rozpuštěných vlasech. Když už si modelka vyrazila v tak výrazných náušnicích, chtělo by to sepnout blond hřívu do hladkého drdolu. Dlouhé vlasy a dlouhé náušnice se prostě vzájemně ruší a to platí téměř ve všech případech.

Co ale napravit nejde, je náramková smršť, kterou si navlékla na levou ruku. Sedm, i když vzájemně ladících, náramků je moc.

Prstenový "mišmaš“ byl asi záměrný. Mít na jedné ruce zlatý kroužek, růžový kámen a motýla totiž není normální.Heidi KlumHeidi Klum

—————

Zpět


Anketa

Líbí se vám šperky, které Heidi zvolila na tuto akci?

ano
(24)
34%

moc ne
(26)
37%

ne
(21)
30%

Celkový počet hlasů: 71