"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Gisele Bündchen: Tajná svatba s fotbalovou hvězdou!

27.02.2009 12:21

Brazilská modelka Gisele Bündchen se tajně provdala za hvězdu amerického fotbalu Toma Bradyho. Svatba se konala ve čtvrtek v Santa Monice na předměstí Los Angeles. 

Při svatebním obřadu, který se uskutečnil v katolickém kostele, byla nevěsta oblečená do šatů od módního domu Dolce & Gabbana, stejně jako její tři psi. Informovala o tom gentura Reuters.

Hráč týmu The New England Patriots a brazilská kráska se vzali krátce před šestou hodinou necelý kilometr od krásné pláže. Obřadu se účastnil i Tomův rok a půl starý syn. Po slavnostním ceremoniálu zamířil pár i se svatebčany na malou oslavu do jejich domu v Brentwoodu.

Gisele měla v minulosti několikaletý vztah s hvězdou filmu Nouzový východ Leonardem DiCapriem. Slavný pár se několikrát rozešel a zase dal dohromady, média spekulovala i o svatbě. Po jejich definitivním rozchodu začala Gisele randit s profesionálním surfařem Kellym Slaterem a Leo žije už delší dobu ve vztahu s izraelskou modelkou Bar Rafaeli.

Giselin vztah s Bradym údajně začal ještě v době, kdy měl úspěšný fotbalista vážnou známost s herečkou Bridget Moynahanovou, která mu po jejich rozchodu porodila syna Johna Edwarda Thomase.

Osmadvacetiletá Gisele s partnerovým nemanželským synem nemá nejmenší problém a dokonce se těší na to, že z ní bude nevlastní matka. "Pokud někoho miluješ, miluješ i všechno, co s ním přichází. Je to úplně jednoduché," uvedla Gisele.

Osmadvacetiletá modelka začala s jednatřicetiletým rozehrávačem týmu New England Patriots chodit v roce 2006.

Časopis Forbes loni v květnu označil Bündchen za nejlépe placenou modelku světa s odhadovaným ročním příjmem 35 milionů dolarů. Na nedostatek financí si nemůže stěžovat ani Brady - podle Forbesu byl kupříkladu od června 2005 do června 2006 na devátém místě v tabulce nejlépe placených sportovců světa s výdělkem 29 milionů dolarů.

 

 

—————

Zpět