"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Kurková a Kličko - láska!

21.02.2009 13:11

Česká topmodelka Karolína Kurková se zamilovala. Jejím vyvoleným se stal ukrajinský boxer Vladimír Kličko.

 

Boxerský šampion Kličko, který žije dlouhodobě v Německu, poznal půvabnou českou modelku při focení v New Yorku. Učarovaný Kličko pak pozval českou krásku na bavorský pivní festival Oktoberfest a Karolína pozvání s radostí přijala.
Podle německých médií to mezi oběma hrdličkami vyloženě jiskří.V německé verzi časopisu Vanity Fair nešetřil mistr světa v těžké váze obdivnými slovy k české krasavici. „Není to jen tak obyčejá dívka, ale krásná žena. Tím nemyslím jenom jak vypadá, ale i co z ní vyzařuje," nechal se slyšet sympatický boxer.Na Karolíně se mu také líbí, že ho dokáže rozesmát a má smysl pro humor. "Většinou bývám vtipálek spíše já, ale teď se to otočilo a to ještě nedokázala žádná žena," pronesl zcela unešený Kličko.Pozadu nezůstala ani Kurková. „Je úžasný a má skvělý smysl  pro humor, vyjádřila své sympatie k Vladimírovi blonďatá topmodelka. Počínající vztah však dvoumetrový boxer nechce zakřiknout. "Rozumíme si a stali se z nás přátelé. To je vše, co k tomu zatím řeknu," uzavřel tajemně dvaatřicetiletý šampion.
Karolína Kůrková patří k nejžádanějším a nejlépe placeným světovým topmodelkám.
Čtyřiadvacetiletá Rodačka z Děčína okouzlila svět nejen svou výškou, ale také přirozenou krásou. Předváděla například pro exkluzivní značky Prada, Miu Miu či Top Secret.
Vladimír Kličko přezdívaný Dr. Steelhammer (ocelové kladivo, ocelová pěst) je držitelem mistrovských titulů boxerských federací IBF,WBO a IBO. Kromě sportovního umění je charismatický boxer také držitelem vysokoškolského diplomu.

Karolína Kurková

—————

Zpět